T: 0591-676971 - E: info[at]wingweb.nl Volg Wingweb op Twitter Volg Wingweb op Facebook

StoreContrl webshops en websites

We hebben de afgelopen tijd weer een aantal StoreContrl klanten aan onze portfolio toe mogen voegen. Webshops met de StoreContrl webshopmodule, maar ook starters websites voor klanten die wel gevonden willen worden op internet, maar geen webshop willen.

Hieronder staan een aantal van deze StoreContrl klanten uitgelicht, neem vooral eens een kijkje op hun websites. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hokus Pokus

Van de webshop van Hokus Pokus Kinderkleding uit Assen is ook een mobiele versie gemaakt. Dus bezoekers met een mobiele telefoon kunnen ook heel eenvoudig iets leuks uit de collectie bestellen.
Bekijk de webshop van Hokus Pokus met je desktop of met je smartphone en zie het verschil en het gemak.

Schoenmaker Voetcomfort

Advies en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Henk Schoenmaker van de gelijknamige winkel in Oldenzaal. De pasvormschoenen zijn ook via de webshop te bestellen. De webshop is 'responsive', dit houdt in dat de website zichzelf aanpast aan de breedte van het beeldscherm. Zo wordt ook op een smartphone de website zo optimaal mogelijk getoond, dit verhoogt het gebruiksgemak.
Bekijk de website van Schoenmaker Voetcomfort maar eens op een tablet.

KeeZ en Co

De winkel van KeeZ en Co is gevestigd in hartje Emmen, op bijna 300m² treft u heel veel leuke en onderscheidende merken onder één dak aan. De complete collectie is ook te bestellen in de webshop.
Dankzij de koppeling met de StoreContrl kassa is de voorraad altijd up-to-date.
Ga naar de webshop.

FiaLia Kinderkleding

Bij FiaLia Kinderkleding in Stiens is ruimte en tijd om rustig tot een keuze te komen. Met een mooie speelhoek en een relaxhoek met koffie en thee is shoppen bij FiaLia een beleving.
Tijd om rustig te winkelen kan ook vanuit uw eigen huis. Via de webshop wordt de collectie kinderkleding door het hele land verkocht.
Neem eens een kijkje in de webshop

Anne Marie Lingerie

Bij Anne Marie Lingerie uit Vroomshoop vindt u de mooiste lingerie, van luxe tot basis, van sportief tot klassiek, van functioneel tot verleidelijk en natuurlijk voor jong en oud. Anne Marie Lingerie heeft gekozen voor een starters website. Hierdoor kunnen zij zich presenteren op internet en zullen zij ook gevonden worden door bezoekers.
Bekijk de starters website van de lingeriezaak.