T: 0591-676971 - E: info[at]wingweb.nl Volg Wingweb op Twitter Volg Wingweb op Facebook

Aanpak. Zo werken wij!

Wij maken websites en webshops succesvol

In vijf stappen naar een succesvolle internetoplossing. Dat is de Wingweb aanpak. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. Dat werkt wel zo prettig.

Kennismaking & Inventarisatie

1. Kennismaking & Inventarisatie

De eerste stap is het in kaart brengen van uw online doelstellingen. Waarvoor wilt u een internetoplossing inzetten? En voor welke doelgroep? Samen met u bepalen we de uitgangspunten en stippelen we de meest effectieve route uit naar online succes.

Grafisch ontwerp

2. Grafisch ontwerp

Nadat de uitgangspunten bepaald zijn, gaan we aan de slag met het grafisch ontwerp van de website, webshop of webapplicatie. Kleuren, afbeeldingen, de opmaak van de pagina's alles wordt weergegeven in het grafisch design.

Dit eerste voorstel wordt aan u gepresenteerd en met u besproken. Samen met u zullen we kijken of het naar wens is en of het de uitgangspunten benadrukt.
Is het ontwerp van uw website naar wens, dan gaan we naar Stap 3.

Realisatie

3. Technische realisatie

In deze fase wordt het grafische design omgezet naar een technisch functionerende website. Wingweb ontwikkelt internetoplossingen conform de meest recente technieken en volgt technische ontwikkelingen nauwlettend. We maken veel gebruik van eigen software, zoals onze eigen website beheermodule waarmee u eenvoudig zelf uw website kunt onderhouden.

oplevering en lancering

4. Oplevering & lancering

Zodra de internetoplossing technisch gereed is en uitvoerig getest, krijgt u van ons uitleg over de werking ervan. Zodat u deze zelf kunt voorzien van teksten en beelden. Uiteraard kan Wingweb dat ook voor u verzorgen. Is de oplossing helemaal naar wens? Dan zetten we deze voor u online.

Internetmarketing

5. Internetmarketing & begeleiding

De internetoplossing staat online. En dan begint het eigenlijk pas. Want internet vraagt om interactie, online merkbeleving en websites met een dynamisch karakter.
Wingweb blijft nauw betrokken. We analyseren uw internetoplossing en de online effecten ervan. We monitoren op basis van de statistieken en gebruikservaringen en stellen verbeteringen voor. Ook kunnen wij u helpen bij een geïntegreerde online aanpak zoals Zoekmachine Optimalisatie en social marketing

Meer uit internet halen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Of bel naar 0591 - 67 69 71