T: 0591-676971 - E: info[at]wingweb.nl Volg Wingweb op Twitter Volg Wingweb op Facebook

Uw bedrijf vindbaar op het internet

Haal meer uit uw website

Met deze dienst zorgen we ervoor dat u meer haalt uit uw website, de bedoeling is dat u meer relevante bezoekers op uw website krijgt via de zoekmachines. Hoe hoger uw positie in de reguliere resultaten van de zoekmachines des te meer kans op potentiële leads en/of klanten.

Het is van belang dat uw website technisch op een juiste manier is opgebouwd zodat zoekmachines uw website zo goed mogelijk kunnen doorzoeken. De "content", oftewel de inhoud van uw website, is uiterst belangrijk, zoekmachines doorzoeken uw website namelijk naar de beste inhoud voor de gebruikers. Verder wordt met u vastgesteld wat de doelgroep van uw website is en op welke trefwoorden de bezoeker uw website moet vinden. Vanzelfsprekend wordt er gewerkt volgens de SEO richtlijnen van de diverse zoekmachines. Op deze manier maken wij zoekmachine vriendelijke websites.

SEO op maat

Wingweb kan SEO op maat aanbieden of volgens onze tarievenlijst, waarin u een keuze kan maken uit 3 pakketten, klein, middel of groot. Voor eenmalige aanmaakkosten en een relatief laag maandelijks tarief, kunt u gebruik maken van deze dienst.

Bestaande websites optimaliseren?

Bent u al in het bezit van een website, maar wilt u hoger komen in de zoekmachines? Wij kunnen eventueel uw bestaande website (technisch) verbeteren. Zoekmachines vinden de techniek achter de layout ook erg belangrijk, wij kunnen deze voor u optimaliseren. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Diverse branches

Wingweb doet voor een grote verscheidenheid aan bedrijven Zoekmachine Optimalisatie, van webshops en juridische dienstverlening tot bedrijven horeca en hoveniers.

Meer uit internet halen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Of bel naar 0591 - 67 69 71