T: 0591-676971 - E: info[at]wingweb.nl Volg Wingweb op Twitter Volg Wingweb op Facebook

Betrouwbare website hosting

Hosting

Betrouwbare hosting is essentieel voor elk bedrijf. Steeds meer informatiestromen, websites en internet applicaties (software) lopen via het internet. Voor een goede bereikbaarheid moet uw website altijd optimaal functioneren.

Hostingpakketten

Bij Wingweb vindt u drie pakketten voor hosting. U kunt kiezen uit: Small, Medium of Large. Voor de meeste websites is een Small hosting pakket voldoende, is er een database koppeling nodig voor uw website, dan heeft u voldoende aan een Medium hosting pakket. Wilt u een uitgebreide webshop dan zult u een Large hosting pakket moeten nemen. Uiteraard kunnen wij u hierin vrijblijvend adviseren.

Uw domeinnaam registreren

Ook uw domeinnaam kunt u bij ons registreren. Voor € 45,- per jaar kunt u uw eigen domeinnaam registreren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Hosting maatwerk

Omdat elk bedrijf specifieke wensen en eisen heeft op het gebied van hosting geeft Wingweb u graag een passend advies voor de hosting die bij uw bedrijf past.

Spam

Heeft u veel last van Spam, dan bieden wij u een spamfilter aan, genaamd Cleanport. U kunt hierop inloggen en uw spamfilter bekijken en beheren.

Small hosting pakket

Een small hosting pakket biedt u de mogelijkheid uw website online te plaatsen. Dit pakket is geschikt voor bedrijven uit het MKB die een standaard website willen.

Meer informatie aanvragen »

  small hosting pakket

Medium hosting pakket

Een medium hosting pakket biedt u de mogelijkheid uw website online te plaatsen en tevens een MySQL database te koppelen. Dit is nodig als u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van een website beheermodule, of webshop.

Meer informatie aanvragen »

  medium hosting pakket

Large hosting pakket

Een large hosting pakket bevat ook de mogelijkheid voor een databasekoppeling en is perfect voor grootverbruikers, zoals webshops of erg drukbezochte websites.

Meer informatie aanvragen »

  large hosting pakket

Meer uit internet halen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Of bel naar 0591 - 67 69 71