T: 0591-676971 - E: info[at]wingweb.nl Volg Wingweb op Twitter Volg Wingweb op Facebook

Gemakkelijk uw relaties onderhouden

Nieuwsbrief module

Voor uw organisatie is het belangrijk om het relatiebestand goed te onderhouden. Omdat u een specialist in uw vakgebied bent en weinig tijd heeft voor deze activiteiten, biedt Wingweb een mogelijkheid om uw relaties op een snelle, nette en professionele manier te kunnen onderhouden.

Actualiteit

Door de nieuwsbrief module is het mogelijk om gemakkelijk duizenden relaties op de hoogte te brengen van uw bedrijfsactiviteiten, wijzigingen, nieuws, acties en aanbiedingen. U kunt er ook voor kiezen om de nieuwsbrief ver van te voren in te plannen zodat u eventueel de nieuwsbrief tussentijds kunt aanpassen, corrigeren of uitbreiden. Vervolgens wordt deze op de ingestelde datum gepubliceerd.

Bedrijfsidentiteit

Een goed ogende nieuwsbrief doet wonderen voor de identiteit van uw bedrijf. Bij het ontwerp van uw nieuwsbrief wordt rekening gehouden met de huisstijl, doelgroep en de identiteit van uw organisatie.

Lage kosten

U heeft geen hoge kosten van drukwerk, configuratiewerk en andere overbodige taken. Uw relaties worden direct door u benaderd en profiteren van de actualiteit en professionaliteit van uw organisatie.

Interesse? Wilt u een demo?

Heeft u interesse in onze nieuwsbrief module, of wilt u weten hoe het opstellen van een nieuwsbrief in z'n werking gaat, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een demonstratie.

Meer uit internet halen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Of bel naar 0591 - 67 69 71