T: 0591-676971 - E: info[at]wingweb.nl Volg Wingweb op Twitter Volg Wingweb op Facebook

Een internetoplossing op maat

Webapplicaties

Webapplicaties zijn interactieve toepassingen op internet. De meest uiteenlopende webapplicaties kunnen voor u op maat ontwikkeld worden

Voor u op maat gemaakte internetoplossing

Bent u op zoek naar een internetoplossing voor uw vraag? Wilt u bijvoorbeeld een rekenmodule aanbieden aan uw klanten zodat zij zelf eenvoudig hun hypothecaire mogelijkheden kunnen berekenen? Of zoekt u een offertegenerator op maat?

Wingweb kan de meest uiteenlopende webapplicaties voor u ontwikkelen. Daarnaast hebben wij ook kant en klare applicaties, zoals een urenregistratiemodule, die we eenvoudig aan uw vraag kunnen aanpassen.

Welke vraag u ook heeft, de internetspecialisten van Wingweb zetten deze om in een werkende internetoplossing. Meer weten? Neem contact met ons op voor een blijvend gesprek.

Eigen ontwikkeling

Wingweb ontwikkelt internetoplossingen conform de meest recente technieken en volgt technische ontwikkelingen nauwlettend. We maken veel gebruik van eigen software, zoals onze eigen website beheermodule waarmee u eenvoudig zelf uw website kunt onderhouden.

Door zelf de webapplicaties te ontwikkelen hebben we zelf invloed op de werking en het uiterlijk van de toepassing. Hierdoor kunnen we het eenvoudig en overzichtelijk houden.
De meeste applicaties worden op een centrale webserver geinstalleerd, zodat u niet op al uw computers software hoeft te installeren en u overal en 24/7 bij uw applicatie kan. Het enige dat u dat nodig heeft is een internetverbinding en een internetbrowser.

Meer uit internet halen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Of bel naar 0591 - 67 69 71