T: 0591-676971 - E: info[at]wingweb.nl Volg Wingweb op Twitter Volg Wingweb op Facebook

Bereik meer klanten met een mobiele website

Klantvriendelijk(er) door een mobiele website

Iedereen met een mobiele telefoon (met internet) behoort tot uw doelgroep. Iedereen heeft namelijk de mogelijkheid om uw website te bezoeken en kennis te maken met uw bedrijf, uw product of dienst.

Maar wat nou als het voor de bezoeker een ramp is om uw site te gebruiken? Als hij voortdurend bezig is (met beide handen) om in te zoomen en te scrollen om een paar teksten te kunnen lezen? Dat is niet klantvriendelijk en de bezoeker zal in veel gevallen uw site wegklikken.

Daar is een oplossing voor, een speciale mobiele website. Dat is een sterk vereenvoudigde variant van uw gewone website. Deze past zich aan aan de grootte van het beeldscherm van de bezoeker, heeft grote duidelijke knoppen die eenvoudig aan te tikken zijn met de vingers en heeft duidelijk leesbare tekst.

Wingweb heeft speciaal voor u vier "mobiele Basis websites" ontwikkeld.
Deze websites zijn speciaal voor mobiele bezoekers en hebben een vaste opmaak. Maar elke site wordt speciaal voor gemaakt met uw eigen logo, huisstijl kleuren en informatie. U krijgt zo uw eigen mobiele site, voor een betaalbare prijs. Op onze speciale actie site tonen wij meer informatie.

Uiteraard is maatwerk ook een mogelijkheid, u krijgt dan een op maat gemaakte mobiele website. Geheel in eigen stijl en naar uw wensen.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, via e-mail info@wingweb.nl of telefoon: 0591 67 69 71