T: 0591-676971 - E: info[at]wingweb.nl Volg Wingweb op Twitter Volg Wingweb op Facebook

Nieuwe website voor Dommerholt en Ten Brinke

Dommerholt & Ten Brinke uit Hardenberg kwam bij Wingweb met de vraag voor een compleet nieuwe website. De vorige website voldeed niet meer aan de wensen en eisen van deze tijd. De wens van de  financiële adviseurs uit Hardenberg was duidelijk. Geen berekeningsmodules of uitgebreide aanvraagformulieren maar een heldere overzichtelijke presentatie van de informatie en de mogelijkheid om de bezoekers laagdrempel contact op te laten nemen.

Dommerholt en Ten Brinke Wingweb heeft bij het ontwerpen van de website rekening gehouden met deze wensen. Vooral het eenvoudig contact opnemen komt goed terug. Op elke pagina staat een formulier waar bezoekers hun telefoonnummer achter kunnen laten om teruggebeld te worden, een kleine stap naar meer informatie. Ook komen op elke pagina de adresgegevens en telefoonnummers terug.

De website van Dommerholt & Ten Brinke is gekoppeld aan het nieuwe CMS (website beheermodule) van Wingweb. Als een van de eerste websites maakt Dommerholt & Ten Brinke gebruik van het nieuwe CMS en de eerste reacties zijn uitermate positief.

Wilt u meer informatie over het nieuwe CMS van Wingweb, neem vrijblijvend contact met ons op.
En neem ook een kijkje op de website van Dommerholt & Ten Brinke.