T: 0591-676971 - E: info[at]wingweb.nl Volg Wingweb op Twitter Volg Wingweb op Facebook

Advies, meedenken en initiatief tonen

Meedenken met de ondernemer, dat is iets waar we sterk in zijn. Verder denken en kijken dan de wensen van de klant. Enkele mooie voorbeelden:

SoloTech

SoloTech begon met een eenvoudige website voor het bedrijf, gespecialiseerd in beveiliging & aanverwante artikelen. In eerste instantie was het een informatieve website. Door advies en meedenken zijn er later enkele artikelen bij geplaatst. Aan de hand van de bezoekersstroom, aanvragen en op initiatief van Wingweb, heeft SoloTech nu gekozen voor een complete webshop. Hierin worden allerlei artikelen op het gebied van beveiliging aangeboden. Neem eens een kijkje in de webshop van SoloTech om het resultaat te bekijken.

Industrieel-bouwen.nl

Voor de DNN-groep is een speciale website ontwikkeld voor hun staalframe bouw product. Staalframebouw is licht, maatvast, heeft een ingebouwde flexibiliteit en bovendien zijn de ontwerpmogelijkheden enorm. Vanwege de materiaaleigenschappen kan er zelfs bij grotere overspanningen slanker geconstrueerd worden. Staalframebouw staat voor tijdswinst, minder verloren uren en dus een hoger rendemen.

Wingweb heeft DNN hierbij geadviseerd deze website op te zetten.